miércoles, 4 de noviembre de 2009

Sessions de seminari

El dimarts 27 d'octubre vaig haver d'explicar un conte, aquest va ser l'anaguet lleig. Un conte que quan era petita em llegia el meu pare. Es tracte d'un cigne que neix a una familia d'anecs,com que es diferent tothhom es burla d'ell, fins que decideix marxar a busar-se la vida. Una nit d'hivern es troba perdut a la muntanya i uns nens el troben el matí següent, se l'enduuen a casa seva i li donen escalfor i menjar. L'anaguet lleig els pregunta si es pot quedar amb ells i els nens molt contets responen afirmativament. Quan arriba la primavera, l'anaguet va a bañar-se al llac i descobreix que és un cigne. Ell es farà amics dels seus "germans" i viurà feliç per sempre. He de reconèixer que en explicar aquest conte estava molt nerviosa , em feia vergonya explicar-lo davant de tanta gent.

També es va explicar una noticia , era una noticia bastant antiga del 2003 ens explicava que una nena de dotze anys havia sigut expulsada del col·legi perquè portava el vel islàmic i ja l'havien advertit alguns cops que no es podia portar res al cap.
Després es va debatre la noticia. Personalment, crec que van fer bé d'explusar-la perquè encarà que la seva religió fa que s'hagi de portar un vel islàmic, si les normes de l'institud són que no es pot portar res al cap s'han de seguir. Perquè si una persona no les seguiex a no ser que sigui un motiu d'alguna malaltia o d'algú reament rellevant, les normes no es seguirien en serio. A part, que la nena porti el vel és una manera de distingir-se dels altres i que no s'integri correctament. La gent de fora hauria de procurar integrar-se.

El dijous no vaig poder anar a seminari.

No hay comentarios:

Publicar un comentario