miércoles, 4 de noviembre de 2009

Sessions de seminari primera setmana de novembre

Dimarts dia 3 ens van explicar el conte del conillet Lolo, aquest era un conillet que la seva orella dreta estava abaixada i era diferent que els altres, els seus amics a causa d'això s'enrreien d'ell i el pobre conillet intentava fer el que fos per tenir les dos orelles rectes. Es posava pastenagues per aguantar-se -la recta etc. Però els conillets seguient rient-se d'ell. Un dia, com que estava molt trist ,va decidir tallar-se la orella però abans va voler anar al metge. El metge li va dir que tenia les orelles diferents però que les tenia bé perquè podia sentir bé amb les dos orelles. El conillet va marxar molt content i va decidir donar-lis una lliçó als seus amics perquè no s'enrriguessin més d'ell. Així que els va portar a la muntanya i va fer que es lliguessin una corda a l'orella i que si penjessin una pastanaga, amb això va poder fer que la orella on tenien penjada la pastanaga els hi penjes.
Aquest conte em va semblar intersessant perquè és un conte de valors. Ensenyar als petits a no riures dels diferents.

Aquest dia la Paticia i la Leticia van exposar la noticia de la sugerència que va fer "Àngel Gabilondo" el passat divendres de fer l'enseyament obligatori fins als 18 anys allargant un any més el batxillerat o fent obligatoris els estudis d'FP i que aquests siguin a temps parcial perquè es puguin permetre treballar. Després de llegir la noticia es va debatre el tema de si era o no bo fer que l'enseyament fos obligatori fins els 18. Personalment, no ho veig correcte perquè si els joves de 16 anys veuen que estudiar no és lo seu només estaràn allà per obligació , cosa que també pot provocar un sentiment en contra. Seria contraproduent obligar-los a estudiar més temps encara si ja han vist el que volen. A part, també resulten ser una molestia per aquells que relament si que volen estudiar i crec que si això es fes baixaria el nivell acadèmic perquè els professors acavarien regalant el batxillerat o els FP,crec que això ho han propossat per tal de pal·liar la crisis. Si hi ha gent estudiant encarà que sigui a temps parcial crec que els adolescents preferirant unicament estudiar. Per tant, es reduïran les demandes de feina.

Desprès de debatre aquesta noticia la Marta i després la Patricia van exposar el treball del'entorn sonor. Aquí es tractava de descriure tots els sons que tu perceps a casa i que tu perceps anant cap a la universitat.

No hay comentarios:

Publicar un comentario