miércoles, 28 de octubre de 2009

Classe de seminari dimarts 20

El passat dimarts 20 d'octubre a la sessió de seminari vam entregar el treball d'educaió i vida quotidiana. Vam llegir una noticia que tractava de que els professors no podien ni dur texans ni piercings ni tatuatgs a les escoles;per ensenyar al colegi anglès s'havia d'anar vestit amb tratje .
Vam estar debaten sobre aquest tema. Però, personalment, crec que anar vestit o no amb tratje depèn del colegi on ensenyes i de la norma que tingui aquest. Per exemple, si es tracta d'un colegi privat o concertat on els alumnes han d'anar vestits amb uniforme trobo apropiat que els professors també hagin d'anar amb tratge; si en canvi, es tracta d'un col·legi laic i públic on els alumnes poden anar vestits com els hi sembli de forma mínimament descents trobaria apsurd que els professors haguessin d'anar amb tratage.
En aquest semninari també vam llegir un conte: la Gesica ens va llegir el conte de la caputxeta vermella, que tothom ja coneixia.
Amb aquesta activitat el que es pretén és perdre la vergonya i saber llegir corretament en veu alta posar-te en el paper dels personatges etc.

No hay comentarios:

Publicar un comentario