miércoles, 23 de diciembre de 2009

Google.docs

Google. Docs és un programa gratuït d'internet que ens serveix per crear documents en línea. Es poden crear documents de text, fulls de càlcul; però ,el més rellevant, és que ens permet realitzar treballs en grup per via internt amb presentacions "Power Point".
Per fer una presentació "Power Point" en grup ho farem de la següent manera:

  • Es crea un compte i es tria la opció de crear una presentació amb Power Point.
  • Trïes l'opció de invitar usuarios, això ho faràs enviant un correu de gmail a la persona que hagi de col·laborar amb el treball.
  • Al haver escollit la opció de crear una presnentació de Power Point , t'apareixarà en pantalla aquest format per tal de fer la creació.
  • A la part de d'alt de la pantalla ,tindràs diferents pestanyes per tal de realitzar la presntació:
  1. Clicaràs sobre la pestanya amb el títol de " nueva diapositiva" per anar creant les diapositives pertanyents al Power Point.
  2. Si vols ,canviar el format, clicaràs sobre la pestanya "formato "i podràs realitzar el canvi.
  3. Per finalitzar, si vols veure la presentació, clicaràs damunt de " ver presntación" i podràs veure el que has fet".
  4. Si vols parlar amb els altres col·laboradors de la creació de la diapositiva, clicaràs sobre un signe d'una cara que hi ha a la part dreta, a la part de baix i podràs establir una conversa.
  5. Per finalitzar, clicaràs a archivo descargar como: Power Point; això ho faràs per guardar la presntació.
  • En el meu cas per tal de penjar la presntació de Power Point he utilitzat el Shidishare per pujar l'arxiu a internet i poder aconseguir el codi embed per pujar-ho al blog.

Aquí us penjo una presentació amb Power Point que vaig fer per el treball de Educació Física: "Les habilitats motrius bàsiques, desplaçaments". El grup de treball, erem : la Nerea , la Anna i l'Albert. La veritat és que aquest programma ens va ser de gran ajuda per la preparació del treball encara que la presentació de Power Point, he de reconèixer, que la vam fer amb massa lletra.


No hay comentarios:

Publicar un comentario